Orion Walsh Suomeen maaliskuussa!

Posted by BMuser Category: News

Nebraskalainen Orion Walsh on julkaissut erinomaisen kuudennen studioalbuminsa ”Love Isn’t What You Would Expect” indielevy-yhtiö Hunter Recordsin kanssa ja kiertää Eurooppaa ja sen myötä Suomea vuonna 2017. Albumilla on seitsemän uutta kappaletta, jotka ovat täynnä hyvin henkilökohtaista kerrontaa, kauniita melodioita ja koskettavia tarinoita. Albumi on kypsä askel eteenpäin pitkään matkanneelle trubaduurille.
Walsh on aikaisemmin julkaissut kolme täyspitkää albumia ja kaksi EP:tä. Lisäksi hänen musiikkiaan on julkaistu kokoelmalevyillä. Walsh on kiertänyt jo yli vuosikymmenen ajan ja on esiintynyt ympäri Yhdysvaltoja sekä Eurooppaa. Useita Walshin kappaleita on kuultu myös indie-elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten Huippumalli haussa.

Walsh saapuu Suomeen maaliskuussa. Keikat myy Bend Music!

Orion Walshin musiikkiin voit tutustua esimerkiksi täällä: http://www.orionwalsh.com/